måndag 21 februari 2011

Monday bloody monday..

Klockan ringde jag gick upp. Ja ungefär så långt har jag kommit. Inga arbetsgubbar i sikte utanför min dörr än. Det tackar vi för och skålar med kaffet som står här bredvid mig.





Sovit gott och är på bättre humör. Arkiverar helgen och ser inte tillbaka på den mer nu. Ser bara framåt det blir bra. Dags att skicka barn till skolan. Sen ut i kylan själv för avlämning på dagis och sen mot affären för veckans inköp av allt jag inte har hemma. Vilket innebär en jäfla massa det! 

Känner att jag har vart urtrist senaste dagarna här i bloggen. Så skärpning med det känner jag. Även om jag inte är så privat i bloggen så lyser ju ändå mitt liv igenom mellan varven. Då blir det trist. Så skärpning som sagt. 

Hoppas ni får en skön dag nu!

11 kommentarer:

Lilith sa...

Ja men det är ju en av de saker jag gillar med din blogg, när du släpper igenom det privata lite, den blir inte alls tråkigare då utan mer spännande. Hoppas att veckan blir bättre än helgen var.

Liw sa...

Jag skulle om jag kunnat mer än gärna spenderat dagen med en stor koppkaffe vid köksbordet, men det tillåter inte lilla madame.

kram

Cilla sa...

Sv: Ja det är väl inte illa att ha hunnit med det. Tvätt är ju så förbannat tråkigt. Hade jag haft råd hade jag lejt bort det=b

Kaffedags här med=D

Henke "Hoppelajnen" - Jasons pappa sa...

sv: tycker att vi testat att lägga honom senare... men de e svårt för han blir så jävla trött och grinig på kvällen. gaaaah! inge skoj alls när folk är morgonpigga!

ha en bra dag nu!

JD | 60 kg ska bort! sa...

haha seg du är, upp och spring. strunta i kaffet ;)

Linda sa...

@Lilith: Gullig du e. Jag gillar inte att låta för mkt av mitt privat komma ut i bloggen. Är personlig men inte privat. Det känns bra för mig. Men mellan varven så är det svårt att låta bli :)

Linda sa...

@Liw Då dricka kaffe när madame sover istället :)

Linda sa...

@Cilla Japp kaffe kaffe kaffe och en semla :)

Linda sa...

@Henke Ja det är en bra ide värt att testa!

Linda sa...

@ JD Är du galen tös?? Skippa kaffet är som att be mig skippa vatten!"

ullrika sa...

Jag kan leva på bara kaffe vissa perioder. Det är sånt som visar sig. T ex blir jag som en spiidad dassnödig kanin...!

ps. du är inte trist!! du är "vanlig". fast det var kanske inte så mycket till tröst i sammanhanget? ;p