lördag 19 februari 2011

Denna förbannade Melodifestival...

Jag vägrar. Tänker inte ska inte vill inte. Jag gillar inte alls upplägget. Man terras i flera veckor av hemskt dålig musik. Fula scenkläder och urkassa programledare.

Det var allt bättre för. Då var det bara en afton man fick genomlida detta. Då var det spännande och man satt en afton  i soffan med familjen. Åt sina chpis ( ja mer hamnade nog i soffan än i magen men vem bryr sig) man drack sin dricka och kivades med syrran som tvunget skulle sitta på en. Sen grinade man för att just den låten man tyckte var bra inte vann. Surade för det en stund sen var det bra. Det var en familje afton förr.

Nu skall vi pumpas varje vecka med skiten. Inte har det kommit nåt bättre för att fler låtar får vara med. Snarare tvärtom. Verkar som många kommer med bara för att fylla plats. Det gör ju ont i själen förstår ingen det!!!

Jag har en pakt med mig själv och vet att jag inte är ensam. Och ni som egentligen vill skita i att kolla kan få vara med i min klubb som heter VÅGA VÄGRA SM I SÅNG!

20 kommentarer:

JD | 60 kg ska bort! sa...

right there with you morsan! hatar denna schlager!

Cilla sa...

Det var bättre förr! Har lessnat på skiten,kollar aldrig numera. Det blir en gó skräckis stället=D

Sv:Hahaha ja han ett annorlunda hundnamn kan man säga=b

emma sajjer sa...

haha bra där!

jag hatar mello, men kan inte låta bli att kolla :(

Anonym sa...

Instämmer!

Det var bättre förr!

Johanna sa...

Tycker med det var bättre förr :)

Ja skönt med lite helg :)

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

Jag kan hålla med dig.. det VAR bättre förr!! Men jag kan inte låta bli å kolla ändå..;)

Ha en trevlig kväll:)

Kraaam

Michaela sa...

Jag tycker också att det var mycket bättre förr.
Men melodifestivalen hånar mig, förra året ÄLSKADE jag melodifestivalen jag MIcke och Emma satt bänkade framför tvn med obigatorisk tacos och tidningen där man själv kunde rösta, så vi åt och röstade och hade underbara kvällar tillsammans, i år när jag sitter här ensammen har jag sett 3 minuter en gång av melodifestivalen dels för att det är as tråkit att titta själ och dels för att jag är bitter.
Så nu har jag skrivit mitt livs memoarer hos dig.
Om inte du bodde i göteborg kunde du komma hem till mig så ska jag lära dig att rösta i tidningen ;)
Massa puss och kram

Tess sa...

Ja, jag tycker det är sjukt vad de ska suga ut allt de kan med detta jippo. Som du skrev...förr var det en kväll och då hade man dessutom inte så många kanaler så då kunde det vara kul att se. Jag har slutat följt Melodifestivalen sedan några år tillbaka. Det blir bara för mycket. Såg iofs något avsnitt ifjol då jag låg inne på sjukhus och de bara hade SVT1, SVT2, TV4 och Barnkanalen på tv:n på rummet :-S

Liw sa...

Jag kollar inte, så är problemet löst, eller inte för alla ska ju blogga om det, kommentera skiten på fejjan/twitter osv, men jag kollar INTE!
kram

Linda sa...

@ JD:Bra där tjejen Pözz

Linda sa...

@ Cilla: Vi kollade 127 timmar istället. Mycket bättre :)

Linda sa...

@ Emma: Jag vägrar sätta på. Som tur är skiter mina ungar i det än så länge :)

Linda sa...

@ Ade: Ja jag kan inte förstå varför man ändrade ett vinnande koncept för?!

Linda sa...

@ Johanna: Helg är alltid skönt tycker jag. Dock har vi nog helt olika anledningar till detta du och jag :)

Linda sa...

@ Bella: Ja många har svårt att sluta kolla ;) Men jag har inte det som tur är.Sist jag kollade var nog typ 00 eller så tror jag

Linda sa...

@ Michan: ha ha det var ett utlägg som heter duga det :) Vet inte ens vad du menar med tidningen så det vore bra om du lärde mig tror jag minsann!

Linda sa...

@ Tess: Ja det skulle väl vara att ingen annan kanal fanns som skulle få mig att glo ;)

Linda sa...

@Liw Ja alla skriver om detta överallt. Nätet är så trist på lördagarskvällar. Nåja ett par veckor till sen är det över.

ELIN sa...

Första avsnittet gillade jag faktiskt!

Mariette sa...

Pust, du låter som min sambo! Fast detta året har det mest varit skit. Men jag tycker upplägget är ok annars, man får några nya låtar att lyssna på och en och annan ny artist också =)
Sluta sura över detta nu, det är snart över hi hi